Εταιρεία

Λίγα λόγια για την Artemis Security

Η ARTEMIS SECURITY ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στην Αταλάντη, Λοκρίδας με δραστηριότητα σε φυλάξεις κατοικιών και καταστημάτων. Εν συνεχεία ανέπτυξε δραστηριότητες με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε φυλάξεις βιομηχανικών εμπορικών εκθεσιακών χώρων και εκδηλώσεων. Η εταιρεία μας συγχρόνως δραστηριοποιείτε σε μελέτες και εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων CCTV, τηλεματικές εφαρμογές, GPS διαχείριση στόλου οχημάτων, access control κτλ. Ακόμα διαθέτει ιδιόκτητο κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων συναγερμών , στόλου οχημάτων και κλειστών κυκλωμάτων.

Εγγύηση της ARTEMIS SECURITY αποτελεί το ειδικό τεχνικό προσωπικό με εμπειρία στα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, καθώς και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό στον τρόπο φρούρησης και άμεσης επέμβασης σε συνδυασμό με τον σύγχρονο και απαραίτητο εξοπλισμό που παρέχει.

about_1

Περιπολία και έλεγχος καταστημάτων και επιχειρήσεων που είναι μέλη μας με ειδικό εξοπλισμένο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα της εταιρείας μας.

Προστασία από πυρκαγιά εφόσον υπάρχει εγκατάσταση πυρανιχνευτών. Σε περίπτωση πυρκαγιάς καλεί συναγερμό με ασύρματη επικοινωνία και παίρνει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Παροχή εκπαιδευμένων φυλάκων (φρουρών) σε βιομηχανικούς, εκθεσιακούς χώρους και χώρους εργοταξίων και κατασκευών.
Οι δραστηριότητες και οι κινήσεις των φυλάκων (φρουρών) ελέγχονται από τους επόπτες και το κέντρο άμεσης επέμβασης της ARTEMIS SECURITY.

Ενδεικτικοί Πελάτες μας:

Κ/Ξ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ (Ρεγγίνι & Ελάτεια Φθιώτιδος)

Κ/Ξ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ (Μώλος Φθιώτιδος)

ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ (Καμένα Βούρλα παράκαμψης)

ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ (Καμένα Βούρλα παράκαμψης)

ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ (Άγιο Κων/νο – Καρδίτσα)

ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ (Οδοποιία & κατασκευή για ΕΡΓΟΣΕ)

ΆΚΤΩΡ ΑΤΕ & Κ/Ξ J&P ABAX

ΓΕΩΡΓΑΤΣΩΝΑΣ Α.Ε. (κατασκευές μεταλλικά βιομ. κτίρια)

J&P ABAX (Σήραγγες ΕΡΓΟΣΕ)

ΕΡΓΟΣΕ

EΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΟΚΡΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

EURO IONIΑ – Εργοτάξια:
Αταλάντης, Θήβας, Σχηματαρίου, Καπανδριτίου, Οινοφύτων, Κτηριακές εγκαταστάσεις γραφείων (Λυκόβρυση)

ΔΕΠΑΧ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΑΚΑΡ ΑΕΒΕ